تضمین امنیت غذایی بیماران مبتلا به سرطان

به گزارش سیناپرس به نقل از مهر،پرتودرمانی و شیمی درمانی غالباً با تأثیر بر سلول های خونی که در برابر میکروب ها و بیماری ها از بدن محافظت می کنند، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می شوند.

محققان برای جلوگیری از مسمومیت غذایی در افراد مبتلا به سرطان، موارد زیر را پیشنهاد می کند:

• شستشوی مداوم دست ها و سطوح مورد استفاده.

• جدا کردن گوشت خام و مرغ از غذاهای آماده پخت.

• پخت غذا تا دمای مناسب.

• قراردادن گوشت و مرغ خام در یخچال یا فریزر و پخت غذا به مدت دو ساعت.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا