کد خبر : 68552 جمعه 21 مهر 1396 - 12:01:30
تضمین-امنیت-غذایی-بیماران-مبتلا-به-سرطان

تضمین امنیت غذایی بیماران مبتلا به سرطان

از آنجایی که افراد مبتلا به سرطان معمولا دارای سیستم ایمنی ضعیفی هستند، در معرض ریسک بالای ابتلا به بیماری های ناشی از غذا قرار دارند.

به گزارش سیناپرس به نقل از مهر،پرتودرمانی و شیمی درمانی غالباً با تأثیر بر سلول های خونی که در برابر میکروب ها و بیماری ها از بدن محافظت می کنند، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می شوند.

محققان برای جلوگیری از مسمومیت غذایی در افراد مبتلا به سرطان، موارد زیر را پیشنهاد می کند:

• شستشوی مداوم دست ها و سطوح مورد استفاده.

• جدا کردن گوشت خام و مرغ از غذاهای آماده پخت.

• پخت غذا تا دمای مناسب.

• قراردادن گوشت و مرغ خام در یخچال یا فریزر و پخت غذا به مدت دو ساعت.

کلید واژه ها: امنیت غذایی - سرطان - بیماران -
نظرات شما

[کد امنیتی جدید]