تهیه بیسکوییت با جیرجیرک

به گزارش سیناپرس به نقل از سلامت آنلاین، داندی کوریر نوشت: گروهی از دانشجویان اسکاتلندی از ماده ای غیر معمول بیسکوییت تهیه کرده اند!

محققان دانشگاه آبرتای در اسکاتلند برای تهیه بیسکوییت از جیرجیرک استفاده کردند. هدف آنها از این آزمایش کشف منابع غذایی حافظ محیط زیست و البته حل مشخص قحطی و گرسنگی است.
آنها این ماده را با پودر شکلات ترکیب کرده اند تا آمادگی مردم برای غلبه بر تابوی خوردن حشرات را آزمایش کنند.
دانشجویان ادعا می کنند این بیسکوییت در مقایسه با منابع غذایی دیگر مانند گوشت از محیط زیست بیشتر حفاظت می کند. علاوه بر آن عنصری کلیدی در حل مشکل تامین غذای آن تا سال ۲۰۵۰ است. دانشمندان پیش بینی می کنند تا این تاریخ جمعیت کره زمین به ۹ میلیارد نفر برسد.
دانشجویان از پودر جیرجیرک های خانگی تایلندی برای تهیه بیسکوییت استفاده کرده اند زیرا ماده ای عاری از گلوتن و سرشار از پروتئین است. سپس آن را با بقیه مواد معمول تهیه بیسکوییت یعنی تخم مرغ، کره و آرد گندم مخلوط کردند.
به گفته محققان این پروژه  اگر قرار باشد تقاضای غذا برای جمعیت روبه رشد تامین شود، ذایقه غذایی مردم غرب باید تغییر کند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا