ساخت پرنده بدون سرنشین با پیکره‌بندی پرنده چهارپره و کشتی هوایی

این طرح ترکیبی از پیکره بندی یک پرنده چهارپره و کشتی هوایی است. با توجه به اینکه هریک از پرنده های چهارپره و کشتی های هوایی دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند بنابراین محققان در طرح ارائه شده با ترکیب پیکره بندی هر دو وسیله پرنده و ارائه یک طرح جدید به دستاوردهای متعددی دست یافتند که از جمله افزایش مداوت پروازی، افزایش حاشیه استاتیکی عمودی به منظورافزایش پایداری، کاهش آلودگی هوا را می توان نام برد.
ماموریت اصلی این پرنده بدون سرنشین، تصویربرداری هوایی و مخابره اطلاعات با ایستگاه زمینی است البته هدف اصلی در این مرحله از اجرای طرح تنها ساخت نمونه آزمایشگاهی ارائه شده است ولی در فازهای بعدی این طرح قابلیت تولید صنعتی جهت کاربردهای کشاورزی، محیط زیست،کنترل ترافیک را دارد. به بیان دیگر، هدف نهایی طرح ارائه شده صنعتی شدن و رسیدن به تولید انبوه است زیرا طرح فوق یک طرح ابتکاری در حوزه بین المللی محسوب شده و دارای ویژگی های متعددی بوده که این ویژگی ها نشأت گرفته از یک دانش کاملا بومی است.
صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور دارای 13 کارگروه تخصصی با موضوع های مختلف است که طرح های ارائه شده از سوی محققان و پژوهشگران را مورد بررسی قرار می دهد و با تصویب هریک از طرح ها، میزان حمایت مادی و معنوی آن طرح، از سوی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور مشخص می شود.
صندوق در راستای توسعه علم و فناوری در کشوربا بررسی طرح ها در کارگروه های مختلف، کرسی های پژوهشی ملی و بین المللی و نیزگرنت پژوهشی ( پژوهانه) ملی و بین المللی اعطاء می کند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا