خطر زیاده‌روی در مصرف «میوه‌های خشک» برای بیماران دیابتی

به گزارش سیناپرس به نقل از سلامت آنلاین، برلیانت بزرگمهر  افزود: میوه‌های خشک به این دلیل که آب خود را از دست  می‌دهند، درصد قند آنها بیشتر است بنابر این احتمال چاق‌کننده‌تر بودن آن نسبت به میوه‌های تازه نیز بیشتر می‌شود.

به گفته وی، مصرف میوه های خشک در افراد چاق و به ویژه مبتلایان به دیابت، باید به صورت کنترل شده باشد.

این مشاور تغذیه و رژیم درمانی با بیان این‌که هر چه میوه‌های خشک شیرین‌تر باشند، قند بیشتری دارند، اظهار داشت: میوه‌های خشک می‌توانند جایگزین مناسبی، برای مصرف شیرینی‌های دیگر مانند قند و شکلات باشند، بنابراین بهتر است این میوه‌ها را همراه با نوشیدنی‌هایی مانند چای و قهوه مصرف کرد.

مسئول روابط عمومی انجمن تغذیه ایران توصیه کرد: علاوه بر موارد مصرف میوه‌های خشک، بهتر است همه افراد از میوه‌های خشک به جای تنقلات بی‌خاصیت و پرضرر  استفاده کنند و البته نباید از خاطر برد که میوه تازه  را باید حتما در اولویت مصرف نسبت به میوه خشک قرار داد.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا