ایجاد شهر دانایی در دستور کار باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان قرار دارد

به گزارش سیناپرس به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر نوریان در نشست هم‌اندیشی و محفل قرآنی و ضیافت افطاری رئیس، معاونان و چهره های برتر و استعداد درخشان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان با بیان این مطلب به ایجاد شهر دانایی که در دستور کار باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان قرار دارد، اشاره و تصریح کرد: در این شهر باید همه مفاهیم متفاوت باشد. نگاه ها، ایده ها و عمل ها باید در راستای رشد و پیشرفت کشور باشد.

وی با استقبال از پیشنهاد دکتر ولایتی مبنی بر اختصاص ساختمان فرهیختگان (هتل سابق) به پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: این ساختمان گنجایش 500 تا 600 شرکت دانش بنیان و هسته های فکری جدید را دارد و می تواند محل اقامت نخبگان نیز باشد.

نوریان ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی دارای پایه های محکم و قوی است که مرهون زحمات و دوراندیشی مسؤولان قبلی این دانشگاه است که قدم های بلندی برای این نهاد علمی انقلاب برداشته اند و امروز نقش دانشگاه آزاد اسلامی در رشد و ترقی کشور بر هیچ کس پوشیده نیست.

دکتر نوریان در این مراسم با ابراز خرسندی از حضور در بین جوانان نخبه‌ای که موتورهای حرکت علمی کشور هستند، گفت: شرکت در این نشست از دو منظر برای اینجانب گرانبهاست و آن حضور در جمع فرهیختگان در یک مکان مقدسی مثل مسجد معروف و قدیمی گیاهی تجریش است چرا که بالهای اندیشه را به بالهای ایمان مجهز کردیم و با این دو بال در مسیر پیشرفت و جهش علمی هستیم.

وی با تاکید بر اینکه در اختیار گذاشتن امکانات و ارائه تسهیلات موجب بروز استعدادهای نخبگان می شود، خاطر نشان کرد: به همت و برکت انقلاب اسلامی و افراد علاقه‌مند به مسایل علمی و پژوهشی، نهادهایی برای حمایت از نخبگان ایجاد شده است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه در ساختارهای بین‌المللی تقسیم کشورها دیگر معنا و مفهومی ندارد، گفت: در حال حاضر مردم جهان را به دو گروه تقسیم می کنند، صاحبان فکر، ایده و نرم افزار ( افراد جهان مرکز) و مصرف کنندگان از فکر، ایده و نظر افراد جهان مرکز (افراد جهان پیرامون ).

شناخت افراد جهان مرکز و نخبه

وی اعضای باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی را افراد جهان مرکز دانست و خطاب به معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان گفت:از آنجایی که شناخت افراد جهان مرکز و نخبه از اهمیت خاصی برخوردار است بایستی در جهت شناسایی آنان گام برداریم.

باید صاحبان ایده و فکر را از دوران مدرسه و دانشگاه شناسایی و جذب کنیم

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به رئیس و مسئولان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان با تأکید بر جذب و گزینش هدفمند نخبگان، گفت: باید صاحبان ایده و فکر را از دوران کودکی، نوجوانی، مدرسه و دانشگاه شناسایی و جذب کنیم و ایده ها را به فکر و فکرها را به عمل، اجرا، تولید محصول و تجاری سازی تبدیل کنیم.

دکتر نوریان به مراکز تحقیقاتی و رشد، پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانش بنیان اشاره و تصریح کرد: همه اینها زیرساختهای لازم برای فعالیتهای علمی و پژوهشی است و ما سعی داریم با فعال کردن صندوق حمایت از نخبگان، بدون تشریفات و با حداقل بروکراسی اداری از جوانان خوشفکر حمایت کنیم، چرا که بنابر الگوهای دنیا یک نخبه بین 300 تا 3 هزار درصد ارزش افزوده خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، وی با اشاره به اقدامات مؤثر روسای پیشین دانشگاه آزاد اسلامی در جهت جذب و پرورش نخبگان، گفت: تمام تلاش ما این است که با استفاده از پتانسیل ها و امکانات، نقاط قوت را شناسایی و با سرعت و شتاب بیشتری در مسیر ارتقای دانایی و علم افزایی حرکت کنیم.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا