تامین امنیت غذایی در سایه توسعه بیوتکنولوژی

به گزارش سیناپرس به نقل از خبرگزاری ایسنا، دکتر قاسم محمدی‌نژاد در نشستی خبری با تاکید بر این که حوزه تحقیقات ما به‌نژادی مولکولی است، افزود: این حوزه تحقیقاتی در نقطه مقابل مهندسی ژنتیک قرار دارد.

وی در عین حال با تاکید بر ضرورت توجه به امنیت و سلامت غذایی خاطرنشان کرد: هدف اصلی ما تامین مواد غذایی با بهترین کیفیت است که از هرگونه معضل به دور باشد.

محمدی‌نژاد با اشاره به وضعیت کم‌آبی کشور و بحران آب افزود: ژن مقاوم به خشکی در محصولاتی مانند گندم تنها باید از یک گندم به گندم دیگر منتقل شود که این امر هرگز با روش‌های کلاسیک و مولکولی پاسخگو نیست.

مدیر قطب تنش‌های غلات کشور با بیان این که در این زمینه ناچار هستیم به سمت فناوری بیوتکنولوژی و تولید محصولات تراریخته حرکت کنیم، خاطرنشان کرد: با استفاده از این فناوری می‌توانیم ارقام متحمل به خشکی در محصولاتی چون گندم یا سایر محصولات با رعایت قوانین تولید کنیم.

به گفته وی، برای ایجاد امنیت غذایی چاره‌ای جز حرکت به سمت تولید محصولات تراریخته نداریم.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا