نتایج بررسی ۹۰۰ پژوهش در زمینه امنیت غذایی محصولات تراریخته

به گزارش سیناپرس به نقل از خبرگزاری ایسنا، دکتر سمیرا کهک در نشستی خبری با اشاره به اهمیت و سلامت محصولات تراریخته خاطرنشان کرد: در سال ۲۰۱۶ از سوی دانشمندان برگزیده نوبل نامه‌ای در جهت حمایت از محصولات تراریخته منتشر شد و حمایت خود را از تولید گسترده این محصولات اعلام کردند.

وی با اشاره به تحقیقات انجام شده در آکادمی‌های علوم آمریکا اظهار کرد: نتایج این مطالعات که بر اساس بررسی ۹۰۰ پژوهش از سال ۱۹۹۶ تا ۲۰۱۶ است، نشان می‌دهد که محصولات تراریخته از نظر سلامت تفاوتی با محصولات غیر تراریخته ندارند.

دبیر شورای مشورتی مرجع ملی ایمنی زیستی به افزایش سطح زیر کشت محصولات تراریخته در دنیا اشاره کرد و ادامه داد: این امر موجب شده است که امروزه با محصولات متنوع تراریخته مواجه شویم که در سطح گسترده این محصولات صادر می‌شود.

کهک همچنین با اشاره به اجرای پروژه توانمندسازی یونیجف یادآور شد: از سوی این سازمان ۷۴۹ هزار دلار به ایران اختصاص یافت که این مبلغ صرف اجرای این پروژه در ایران نشد.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا