کاغذ معدنی در مقیاس پایلوت تولید شد

مهدی ذاکری، سرپرست پژوهشکده فرآوری مواد معدنی جهاد دانشگاهی تربیت مدرس از موفقیت محققان این پژوهشکده در تولید کاغذ معدنی از کربنات کلسیم میکرونیزه خبر داد و گفت: کاغذ سنگی، نسل جدیدی از کاغذ است که اخیرا برای کاربری‌های مختلف مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است.

وی افزود: مواد اولیه این کاغذ، کربنات کلسیم و مواد پلیمری بوده که می‌­تواند جایگزین استفاده از چوب برای تولید کاغذ شود.

ذاکری با بیان این‌که محققان پژوهشکده فرآوری مواد معدنی جهاد دانشگاهی با انجام تحقیقات گسترده موفق به تولید نمونه این کاغذ در مقیاس پایلوت شدند، خاطرنشان کرد: ضد آب بودن، مقاوم در برابر پارگی و برگشت‌پذیری آن به خاک طی دوره بازیافت کوتاه مدت از جمله خواص این نوع کاغذ است.

سرپرست پژوهشکده فرآوری مواد معدنی جهاد دانشگاهی تربیت مدرس با اشاره به مصرف بالای سرانه کاغذ در کشور و امکان جایگزینی این محصول با کاغذهای معمولی، از این دستاورد به عنوان مصداق بارز تحقق شعار سال مبنی بر «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» یاد کرد.

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی همچنین کاربردهای این محصول را در بسته‌بندی و چاپ عنوان کرد.

ذاکری، کاغذ تولیدشده توسط محققان پژوهشکده فرآوری مواد معدنی جهاد دانشگاهی تربیت مدرس را دوستدار محیط زیست عنوان و تصریح کرد: در فرآیند تولید کاغذ سنگی نه تنها از آب استفاده نمی‌شود، بلکه نیازی به استفاده از سفیدکننده‌ها هم وجود ندارد که این امر به سازگاری این محصول با محیط زیست نیز کمک خواهد کرد.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا