مصرف قهوه چگونه به محیط زیست آسیب می زند؟

به گزارش سیناپرس به نقل از ایرنا از روزنامه دیلی میل، محققان در این مطالعه جدید که در امریکا و توسط انجمن کنترل کیفیت آب منطقه ای سن دیاگو انجام شد، دریافتند که کافیین دفع شذه پس از ورود به سامانه های فاضلاب مناطق شهری به نهرهای مناطق روستایی راه می یابد. 
هدف از این مطالعه چگونگی تاثیرگذاری این محرک بر موجودات نهرهای روستایی بود و نتایج آن نشان داد که حیوانات پس از قرار گرفتن در معرض کافیین، دچار استرس می شوند و قادر به محافظت از دی.ان.ای خود در برابر جهش ژنتیکی ناشی از این محرک نیستند.
این مطالعه نشان داد که صدف های نزدیک ساحل پس از قرار گرفتن در معرض سطوح کم کافیین مجبور هستند با صرف انرژی پروتیینی بسازند که از دی.ان.ای آنها محافظت می کند. 
اما در مناطقی که سطوح آلاینده کافیین بالا بود، صدف ها دیگر قادر به تولید این پروتیین نیستند و در معرض خطر جهش ژنتیکی قرار می گیرند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا