تولید تصادفی تندترین فلفل جهان

 

علت احساس تندی کردن در دهان بوسیله فلفل، ماده‌ای است به نام کاپسیسین که بسیار برای بدن مفید است. کاپسیسین و تعدادی از ترکیبات مشابه دیگر توسط برخی از گیاهان جنس کپسیکوم تولید می‌شود موجب رانده شدن بعضی از علفخواران می‌گردد. کاپسیسین نوعی آلکالوئید است که در برخی از گیاهان مثل فلفل قرمز یافت می‌شود که برای پوست و موکوس محرک بوده و برای تهیه نوعی دارو که در تسکین برخی از دردها به کار می‌رود مورد استفاده قرار گرفته است. هرچه میزان این ماده در فلفل بیشتر باشد تندی آن بیشتر می‌شود.

به گزارش سیناپرس و به نقل از ایرنا یک کشاورز انگلیسی که قصد داشت محصول جدیدی را برای نمایشگاه گل چلسی آماده کند، به طور اتفاقی تندترین فلفل جهان را تولید کرد. میزان تندی این فلفل جدید 2.48 میلیون واحد اسکویل است که 0.28 میلیون واحد از رکورد قبلی که در اختیار یک تولیدکننده آمریکایی بود، تندتر است. این در حالی است که تولید کننده این فلفل بسیار تند اساسا علاقه‌ای به طعم تند ندارد و با پرورش این گیاه صرفا در پی تولید یک محصول زیبا و چشم نواز بود.

مقیاس اسکویل واحدی است که بر اساس آن میزان تندی فلفل سنجیده می‌شود و بدین معنی است که یک قطره از عصاره فلفل در 2.48 میلیون قطره آب قابل تشخیص است.

این فلفل بسیار تند با همکاری متخصصان دانشگاه ناتینگهام ترند پرورش یافته است. این محققان معتقدند روغنی که از این فلفل به دست می‌آید، به اندازه‌ای قوی است که می‌توان از آن به عنوان ماده بی‌حس‌کننده جایگزین برای افرادی که به داروهای بی‌حسی آلرژی دارند، بهره گرفت. همچنین معتقدند هر کسی که بخواهد یکی از این فلفل‌ها بخورد، در معرض خطر مرگ در اثر شوک آنافیلاکتیک (شوک آلرژیک) قرار خواهد گرفت.

در حال حاضر این گیاه که یک متر طول دارد در نمایشگاه Royal Horticultural Society در معرض نمایش قرار گرفته و قرار است برای دریافت جایزه برترین گیاه سال با سایر گیاهان رقابت کند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا