افزایش خطر ابتلای کودکان نجات یافته ازسرطان مغز به عوارض چاقی

به گزارش ایرنا،مطالعات محققان دانشگاه مک مستر در اونتاریو، کانادا، نشان می‌دهد شاخص توده بدنی و بافت چربی در کودکانی که به تومور مغزی مبتلا بوده‌اند و درمان شده اند، بیشتر از هم سن و سالانشان است. افزایش چربی بدن مهمترین عامل حمله قلبی، سکته مغزی، دیابت نوع 2 و مرگ زودرس در سنین بزرگسالی است.
محققان با توجه به این مطالعه تمرکز بر روش های بهینه درمان سرطان را در تمام افراد به ویژه کودکان ضروری می‌دادند و بر رژیم غذایی سالم و تحرک بدنی به ویژه در بیماران تاکید می‌کنند. 
شاخص توده بدنی (BMI) مهمترین فاکتور در تعیین وزن نرمال، اضافه وزن و چاقی است. شاخص توده بدنی با تقسیم وزن (به کیلوگرم) بر توان دوم قد (به متر) به دست می آید. شاخص توده بدنی کمتر از 18.5، نشان دهنده کم وزنی غیر طبیعی است. اگر عدد بدست آمده بین 18.5 تا 24.9 باشد، یعنی وزن فرد طبیعی است. عدد بزرگتر و مساوی 25، نشان دهنده اضافه وزن است. عدد 30 به بالا نشان دهنده چاقی است، که به ترتیب به چاقی درجه یک (بین 30 تا 34.9)، چاقی درجه دو (بین 35 تا 39.9) و چاقی درجه سه (40 به بالا) تقسیم بندی می شود. آگاهی از شاخص توده بدنی برای هر فرد ضروری است.
تومورهای مغزی یکی از شایع‌ترین علل مرگ ناشی از سرطان در تمام سنین و دومین علت مرگ ناشی از سرطان در کودکان است.
نتایج این مطالعه در نشریه Scientific Reports منتشر شده است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا