خوردن مرغ بدون کشتن آن

با اعلام ساخت گوشت مرغ و اردک در آزمایشگاه توسط کمپانی گوشت ممفیس جستجو برای ساختن گوشت مصنوعی یک گام دیگر به پیش رفت. این گوشت‌ها از سلول‌های بافتی مرغ و اردک پرورش داده شده بودند. کمپانی هنوز جزئیات زیادی از نحوه کارش را بیان نکرده است، اما شرکت کنندگان در آزمایش مزه این گوشت‌ها به دفعات گفتند که مزه گوشت مرغ آزمایشگاهی به خوبی مزه مرغ طبیعی است. آن‌ها با خوردن تکه‌های سرخ شده این گوشت آزمایشگاهی مزه آن را شبیه مزه رایج این غذا توصیف کردند و گفتند که حاضرند باز هم این گوشت را امتحان کنند.

اما این نخستین بار نیست که گوشت آزمایشگاهی تولید و برای خوردن آزمایشی عرضه می‌شود. در سال 2013 محقق سلول‌های بنیادین

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا