رقابت 44 تیم در نبرد هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شریف

مسابقات بین‌المللی نبرد هوش مصنوعی شریف با هدف سنجش توانایی شرکت‌کنندگان در زمینه برنامه‌نویسی و نگاهی به توانایی تیم‌ها در پیاده‌سازی و استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی به همت انجمن علمی دانشگاه مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف از امروز آغاز به کار کرد.

در این مسابقات شرکت‌کنندگان باید در قالب تیم‌های سه نفره برنامه‌ای برای شرکت در بازی طراحی شده توسط تیم فنی مسابقات که دارای قوانین خاصی است، پیاده‌سازی کنند.

میلاد عامری دبیر مسابقه هوش مصنوعی شریف در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر اینکه این نهمین دوره از مسابقات محسوب می‌شود، گفت: شش دوره از این مسابقات با نام "نبرد زبان جاوا" برگزار شد و از دوره ششم تاکنون این رقابت‌ها با نام "نبرد هوش مصنوعی شریف" به صورت بین‌المللی برگزار شده است.

وی با بیان اینکه این رقابت‌ها در دو بخش آنلاین و حضوری برگزار می‌شود، یادآور شد: در مرحله غیرحضوری و آنلاین 250 تیم حضور داشتند که از این تعداد 26 تیم از کشورهای کره، ژاپن، آلمان و فرانسه بوده است.

عامری با بیان اینکه از تعداد 250 تیم شرکت‌کننده در مرحله اول این رقابت‌ها 48 تیم انتخاب شد، اظهار کرد: از این تعداد 44 تیم برای رقابت‌های نهایی حاضر شدند.

به گفته وی، در مرحله دوم رقابت‌ها هیچ تیمی از کشورهای خارجی حضور نیافت.

دبیر مسابقه هوش مصنوعی شریف با اشاره به نحوه برگزاری این رقابت توضیح داد: در مرحله نهایی تیم‌های شرکت‌کننده با استفاده از سه زبان "جاوا"،" C " و "پایتون" به رقابت می‌پردازند ضمن آنکه تیم‌ها باید مراحلی چون حرکت به جلو و کشتن تیم مقابل را بگذرانند.

عامری با بیان اینکه این دوره از مسابقات با حضور تیم‌های دانشجویی و دانش‌آموزی برگزار شده است، خاطرنشان کرد: این رقابت‌ها تا فردا 19 اسفندماه ادامه دارد و در بعدازظهر فردا نیز سه تیم برتر این رقابت‌ها که دارای بالاترین امتیاز هستند معرفی خواهند شد.به گفته وی، هدف از برگزاری این رقابت‌ها ترویج هوش مصنوعی در بخش‌های صنعتی و افزایش مهارت‌های برنامه‌نویسی و ارتقاء علم هوش مصنوعی است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا