کشف سرنخ تازه ای از پارکینسون در روده

طبیعی است وقتی که با بیماری‌های سیستم عصبی بدن سر و کار داریم،در همان سیستم عصبی به دنبال دلایل بیماری بگردیم. اما این نخستین و بدیهی‌ترین رویکرد در درمان بیماری‌ها است. مدت‌ها است محققان می‌دانند سرنخ بسیاری از بیماری‌ها در مناطق دیگر بدن قرار دارند. همین‌طور بسیاری از بیماری‌های سیستم عصبی تحت تاثیر باکتری‌هایی است که در دستگاه گوارش ما کار هضم و جذب غذا را بر عهده دارند. حالا محققان می‌گویند در باره بیماری پارکینسون هم به همین نتیجه رسیده‌اند.

به گزارش سیناپرس و به نقل از خبرگزاری مهر؛ دانشمندان موفق به کشف ارتباط مهم دیگری میان ابتلا به پارکینسون و فعالیت باکتریایی در روده شدند. کشف چنین ارتباطاتی نه تنها به دانشمندان کمک می کند تا با اعمال تغییراتی در باکتریهای روده به روشهای نوینی جهت تشخیص زودهنگام پارکینسون دست یابند بلکه از آنها برای ارایه روشهای مؤثر درمانی نیز استفاده کنند.پارکینسون به عنوان یکی از مخرب ترین بیماریهای عصر حاضر به شمار می آید به طوریکه در مراحل پیشرفته آن، حرکت کردن و انجام کارهای ساده نیز با دشواریهای زیادی همراه می شود. ابتلا به افسردگی مزمن نیز از دیگر پیامدهای این بیماری است.

 

اگرچه مدتها بود که دانشمندان برای تشخیص و یافتن شیوه های مؤثر درمانی علیه پارکینسون روی مغز متمرکز بودند اما حالا شاهد تغییرات زیادی در نگرش دانشمندان هستیم تا جایی که آنها دیگر تنها به مغز فکر نمی کنند و مطالعات دقیقی بر روی روده هم انجام می دهند.

 

دانشمندان به این نتیجه رسیده اند باکتریهای موجود در سیستم روده ای مبتلایان به پارکینسون و افراد سالم متفاوت از هم است.اکنون دانشمندانی از دانشگاه آلاباما در آمریکا به سرنخهای جدید دیگری دست یافته اند که ارتباط پارکینسون با میکروارگانیسمهای فعال در روده را بیشتر از گذشته نشان می دهد.آنها نمونه های به دست آمده از میکروبهای روده ۱۹۷ فرد مبتلای ساکن در مناطق مختلف آمریکا را با نمونه های متعلق به ۱۳۰ فرد سالم دیگر را مقایسه کرده و متوجه تفاوتهای چشمگیری در اثرگذاری داروها بر ساختار باکتریهای موجود در این بخش از بدن افراد شدند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا