طراحی و تولید لباس مجلسی، رسمی و راحتی برای معلولان ویلچری در یزد

به گزارش ایسنا، «مژگان ملکی» هدف از انتخاب این موضوع را کم‌توجهی تولیدکنندگان و طراحان به تولید و طراحی لباس ویژه معلولانی دانست که از ویلچر استفاده می‌کنند.

این دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی یزد کار خود را حاصل تحقیق بسیار دقیق و صحبت با 24 نفر از معلولان که 14 نفر از آنها مرد و 10 نفر زن بودند دانست و گفت: با توجه به نگاه دقیقی که در جامعه داشتم دغدغه خاطر ذهنی‌ای در من ایجاد شد تا به لباس افراد جامعه که بنا به شرایط از ویلچر استفاده می‌کنند، بپردازم و خوشبختانه به تحقیق خوب و قابل کاربردی شدن نیز دست یافتم.

ملکی خصوصیات بارز یک تحقیق و طرح دانشگاهی را بعد از توجه به نیازهای جامعه و هدف قرار دادن بازار مصرف استمرار و شادابی تحقیق هم‌چنین پیگیری و تداوم تا به هدف نهایی رساندن دانست و ادامه داد: در طراحی و تولید لباس برای معلولان ویلچری به مدت 3 ماه برای تحقیق حضوری و صحبت با معلولان به مراکز فیزیوتراپی و بهزیستی مراجعه کردم تا بتوانم از نزدیک با مشکلات آن‌ها بیشتر آشنا شوم و خوشحالم در آینده‌ای نزدیک شاهد به تولید رسیدن لباس ویژه معلولان خواهم بود و تحقیق و پژوهشم کتابخانه‌ای نخواهد شد.

حجت الاسلام «مهدی حرزاده» مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان یزد و دکتر «نوید نصیری‌زاده» معاون پژوهشی واحد یزد قبل از برگزاری این جلسه در محل دفاع حاضر شدند و از نزدیک با روند انجام تحقیق و پژوهش این دانشجو آشنا شدند.

در زمان برگزاری جلسه دفاع که به استاد راهنمایی دکتر «محمدرضا احمدزاده» و استاد مشاوری دکتر «ابوالفضل داودی» برگزار شد، مدعوینی از بنیاد شهید و امور ایثارگران، بنیاد جانبازان و دانشجویان مسئولان دانشگاه و دانشگاه نیز حضور داشتند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا