کنفرانس نوآوری در بسته بندی و ایمنی مواد غذایی برگزار می شود

در سال های اخیر، توسعه روش های نوین بسته بندی نه تنها منجر به افزایش عمر مفید مواد غذایی شده است، بلکه سطح ایمنی و کیفیت آنها را نیز به طور قابل توجهی افزایش داده است.

کنفرانس نوآوری در بسته بندی، عمر مفید و ایمنی مواد غذایی، بستر مناسبی را برای بحث و تبادل نظر میان پژوهشگران دانشگاه و صنعت فراهم کرده و زمینه ساز توسعه مفاهیم و فناوری های جدید برای پیشرفت در حوزه بسته بندی و افزایش کیفیت و عمر مفید مواد غذایی محسوب می شود.

محورهای اصلی کنفرانس:

بسته بندی مواد غذایی

بسته بندی نانو

بسته بندی هوشمند

بسته بندی اسپتیک

توسعه مواد بسته بندی جدید

تداخلات بسته بندی مواد غذایی: ارزیابی ریسک ایمنی بسته بندی

بازیافت بسته بندی مواد غذایی

عمر مفید

مدلسازی عمر مفید مواد غذایی

ارزیابی کیفیت مواد غذایی

ارزیابی ایمنی مواد غذایی در زنجیره تأمین

عوامل شیمیایی، فیزیکی و میکروبی موثر در عمر مفید

ایمنی مواد غذایی

ارزیابی خطر (باکتری، قارچ، ویروس، مواد آلرژی زا، انگل)

مدلسازی ریاضی ارزیابی خطر

خطرات فیزیکی و شیمیایی: اندازه گیری و ارزیابی

میکروارگانیسم های در حال ظهور: خطرات و روش های پیشگیری

مخاطبان هدف:

مهندسان علوم و صنایع غذایی

متخصصان تغذیه و پزشکان

متخصصان حوزه نانو

کارشناسان بهداشت و سلامت

فعالان صنعت مواد غذایی

فعالان صنعت بسته بندی مواد غذایی

مزایای شرکت در کنفرانس:

آگاهی از جدیدترین روش های بسته بندی و سنجش ایمنی مواد غذایی

تعامل با برجسته ترین پژوهشگران و فعالان صنعت مواد غذایی

تبلیغ و بازاریابی برندهای فعال در حوزه بسته بندی مواد غذایی

 

آخرین مهلت ارسال خلاصه مقالات 24 آوریل (4 اردیبهشت 96) اعلام شده است. علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال خلاصه مقاله به وب سایت کنفرانس مراجعه کنند.

 

مترجم: معصومه سوهانی

 

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا