دسترسی ایمن به اطلاعات فضای مجازی برای کودکان با جستجوگر بومی

 به گزارش ایرنا، از پروژه ملی موتور جستجوگر پارسی جو؛ امیرعلی خیراندیش افزود: فضای مجازی حاوی محتوای ناسالم و غیراخلاقی است و این وب سایت ها اگر بدون هیچ ملاحظه ای در دسترس باشد، مخاطرات فراوانی بوجود می آورد.

وی اظهار کرد که در حال حاضر جستجوگرهای جهانی در ایران نتیجه جستجوی یک پرسش برای کاربر 7 تا 90 سال را یکسان نشان می دهند، موضوعی که باعث دغدغه در خانواده ها شده است.
خیراندیش افزود: اما جستجوگر بومی پارسی جو دارای قابلیت مؤثر و هدفمندی است که به کاربران اجازه می‌دهد در محیطی پاک و عاری از هرگونه سایت‌ های غیراخلاقی و محتوای ناسالم، به جست‌وجو بپردازند.
وی تصریح کرد: بخشی از ماموریت نهادها و سازمان های فرهنگی کشور، مقابله با تهاجم فرهنگی و ابتذال فضای مجازی است درحالی که با گسترش فرهنگ استفاده از جستجوگر پارسی جو، بخش قابل توجهی از این موانع، مرتفع خواهد شد.
مدیر اجرایی جستجوگر پارسی جو با اشاره به اینکه دسته بندی اطلاعات وب و جستجوی متناسب با سن کاربر در اغلب کشورهای وجود دارد افزود: در کشورهایی مانند روسیه، کره جنوبی و چین که دارای موتور جستجوی بومی هستند نتایج پرسش کاربر بر اساس فیلتر سن یا Age Verification وجود دارد.
وی ادامه داد: آنچه هم اکنون به شکل بی پروایانه در فضای مجازی در دسترس کاربران ایرانی است حتی در کشورهای اروپایی نیز دیده نمی شود و این بدان معناست که فرهنگ استفاده از جستجوگرهای بومی باید هر چه سریعتر در کشور نهادینه شود.
خیراندیش تاکید کرد: بررسی های صورت گرفته نشان می دهد که در کشورهای کره جنوبی، روسیه و چین، خانواده ها به طور جدی از میزان دسترسی اطلاعات به فرزندانشان به شدت حمایت می کنند و یکی از عمده ترین دلایل محبوبیت این جستجوگرها، ارائه اطلاعات مفید و مجاز توسط این جستجوگرهای بومی است.
وی خاطر نشان کرد: ناآگاهی از این مقوله، مخاطرات فرهنگی و اجتماعی زیادی برای خانواده‌ها دربرداشته است درحالی که با موتور جستجوگر بومی این چالش حل شده‌ و به ‌طور پیش‌فرض، در سایت‌های غیراخلاقی و محتوای ناسالم، امکان جست‌وجو توسط کاربران وجود ندارد، به همین خاطر خانواده ها می توانند از داده های جستجوی فرزندانشان در فضای وب اطمینان کامل داشته باشند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا