اسمارت فون عامل چاقی در نوجوانان

به گزارش مهر، محققان دریافته اند کسانیکه روزانه برای مدت پنج ساعت یا بیشتر از دستگاههای دارای صفحه نمایش استفاده می کنند، احتمالا نوشابه های شیرین را دو برابر مصرف می کنند و در فعالیتهای فیزیکی خیلی کم شرکت دارند.

در نتیجه، این کودکان در مقایسه با بچه هایی که به هیچ وجه از گوشی های هوشمند یا تبلت استفاده نمی کنند، با ۴۳٪ افزایش خطر ابتلا به چاقی روبرو هستند.

محققان کشف کرده اند که از هر پنج نوجوان در آمریکا، یک نفر بیش از پنج ساعت در روز، وقت خود را در گوشی های هوشمند، تبلت، کامپیوتر و بازیهای ویدئویی صرف می کند. در مقابل، تنها ۸ درصد از بچه ها بیش از پنج ساعت در روز تلویزیون تماشا می کنند.

مطالعات قبلی مشاهده بیش ازحد تلویزیون را با افزایش مصرف نوشیدنی های شیرین، غذاهای آماده، شیرینی و تنقلات شور مرتبط دانسته اند که همگی منجر به افزایش خطر ابتلا به چاقی می شوند.

سالهاپیش، بچه ها در زنگ تفریح در زمین بازی، تفریح می کردند یا بعد از مدرسه به خانه آمده و در حیاط خود یا در پیاده رو بازی می کردند. اما الان آن بازی ها تا حدی با بازیهای ویدئویی، فیسبوک، یوتیوب و ارسال پیامک جایگزین شده اند.

به گفته محققان وقتی بازیهای مجازی جایگزین بازیهای واقعی و تعامل و فعالیت بدنی می شوند، جای تعجب نیست که چاقی دوران کودکی درحال افزایش باشد. محققان توصیه می کنند اگر کودک شما در روز بیش از چند ساعت از گوشی های هوشمند یا تبلت استفاده می کند، برای محدودکردنش از مشاوره یک متخصص کمک بگیرید.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا