نخستین هواپیمای خورشیدی،هند را به مقصد میانمار ترک کرد

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری پی تی ای هند،این هواپیما بنارس را با هدایت برتراند پیکارد به سوی ماندالای میانمار ترک کرد.

این هواپیمای خورشیدی (Si2) که عصر روز چهارشنبه در بنارس فرود آمده بود توسط برتراند پیکارد و آندره بورشبرگ سوئیسی ساخته شده است .

این هواپیما که از هیچ گونه سوخت فسیلی استفاده نمی کند، در نیمه شب دهم مارس – 19 اسفند – در احمد آباد هند فرود آمد و به مدت شش روز در فرودگاه این شهر بود.سپس با حفظ ارتفاع پنج هزار و 200 متری از سطح زمین به سوی بنارس پرواز کرد. 

هواپیمای (Si2) با هدف پرواز به دور جهان بدون مصرف یک قطره سوخت طراحی شده است. همچنین این هواپیما برای اثبات کارآمدی فن آوری های پاک و اهمیت توسعه پایدار ساخته شده است. 

این هواپیما در تاریخ 9 مارس از مسقط پرواز کرد و پس از پرواز بر فراز پاکستان از طریق دریای عربی وارد حریم هوایی هند شد و به سمت ایالت گجرات مسیر خود را تغییر داد. 

17 هزار و 248 سلول خورشیدی و چهار باتری لیتانیوم به وزن 633 کیلوگرم، انرژی لازم برای پرواز 24 ساعته این هواپیما را تامین می کنند. 

موتور های برقی این هواپیما قادر است که این هواپیما را تا ارتفاع هشت هزار و 500 متری بالا ببرد. 

طولانی ترین مدت پرواز این هواپیما مسیر هشت هزار و 500 متری از چین تا آمریکا خواهد بود که خلبان پنج روز و شب بدون توقف تا رسیدن به هاوایی پرواز خواهد کرد. 

همچنین شرکت سازنده این هواپیما اعلام کرده است که نسل سوم این هواپیما پهپادی خواهد بود که می تواند به مدت شش ماه بدون توقف پرواز کند .

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا