استاندارد و باند فرکانسی نسل پنجم تلفن همراه نهایی نشده است

 سیدهاشم مداح حسینی در گفت و گو با ایرنا افزود: مقرر شد در کنفرانس WRC در سال 2015 میلادی برروی این موضوع بررسی کارشناسانه صورت گیرد و از سال 2016 استاداردسازی این فناوری آغاز می شود.وی با اشاره به اینکه این نسل از تلفن همراه زودتر از 5 سال آینده یعنی سال 2020 میلادی به بهره برداری نخواهد رسید، اظهار کرد: انجمن ها ، مراکز پژوهشی و دانشگاهی در حال تحقیق و بررسی بر روی این فناوری جدید هستند تا شرایط را برای استفاده از این نسل فراهم کنند.

مدیر گروه ارتباطات رادیویی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: برخی از شرکت های معتبر در حوزه تلفن همراه تحقیقاتی را در این زمینه آغاز کردند اما آنها به تنهایی نمی توانند این کار را به نتیجه برساند.

مداح حسینی ادامه داد: برای ورود نسل جدید فناوری و تجهیزات تلفن همراه به بازار مصرف باید استاندارسازی و تطبیق آن با نسل های قبلی صورت گیرد که عملیات این کار آغاز شده است.

وی عمرمفید فناوریهای جدید در حوزه تلفن همراه را 8 تا 10 سال اعلام کرد و افزود: تحقیقات برای رسیدن به نسل جدید حدود 3 سالی است آغاز شده و محققان امیدوارند تا سال 2020 شرایط برای بهره برداری آن فراهم شود.
مداح حسینی به انجام تحقیقات بر روی نسل پنجم شبکه تلفن همراه در این مجموعه اشاره کرد و گفت: زمان فعلی فرصتی مناسب برای انجام کارهای تحقیقاتی در کنار شرکتهای معتبر است تا ما نقش موثری در این زمینه ایفا کنیم.

وی بر لزوم حمایت و پشتیبانی دولت از این کار تاکید کرد و گفت: با حمایت مناسب دولت و همت و تلاش محققان می توان زمینه بهره گیری از این فناوری را در سال های آینده در کشور فراهم کرد.نامگذاری نسل های تلفن همراه عموما به تغییر ماهیت بنیادی خدمت ارایه شده اشاره دارد.
سرعت باورنکردنی از جمله خصوصیات نسل پنجم یا 5G است و کاربران با سرعت فوق العاده می تواند به اطلاعات و داده ها دسترسی داشته باشند.
کارتحقیقاتی بر روی نسل پنجم شبکه تلفن همراه حدود سه سالی است که شروع شده است و انتظار می رود این نسل تا سال 2020 میلادی به بهره برداری برسد.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا