طراحی نسخه جدیدی از درخت حیات

یکی از مسائلی که اخیرا دانشمندان با آن بسیار دست و پنجه نرم کرده اند مکان قرار گیری ارگانیسم های تازه کشف شده در درخت زندگی (درخت تکاملی) است. این امر به خصوص برای دانشمندانی صادق است که در طی دوره زمانی 15 ساله یک هزار و 11 گونه زیستی جدید را کشف کرده اند.

این تیم به منظور ارائه بازنویسی صحیح از تنوع موجود در طبیعت، علاوه بر هزار و 11 ارگانیزم کشف شده، به مطالعه دی ان ای دو هزار و 72 گونه شناخته شده دیگر نیز پرداختند.

به این ترتیب با توجه به ارگانیزم های جدید کشف شده و پی بردن به حیات بسیار متنوع کره زمین، گروهی از دانشمندان تصمیم گرفتند تا درخت تکاملی حیات را باز نویسی کنند. این تیم به منظور ارائه بازنویسی صحیح از تنوع موجود در طبیعت، علاوه بر هزار و 11 ارگانیزم کشف شده، به مطالعه دی ان ای دو هزار و 72 گونه شناخته شده دیگر نیز پرداختند.

دیاگرام حاصل از این تلاش دانشمندان نشان دهنده افزوده شدن شمار زیادی از باکتری ها در زیر شاخه های Archaea  و  Eukaryota است. علاوه بر این زیر شاخه بزرگی به نام Canditate Phyla Radiation نیز به شاخه باکتری ها اضافه شده است و نشان دهنده میکروارگانیزم هایی مانند انگل ها است.

لازم به ذکر است که این دانشمندان باکتری های جدید یاد شده را را به واسطه کنار هم چیدن ژن های جمع آوری شده از محیط شناسایی کرده اند. آنها نمونه های خود را از محیط های بسیار متنوعی نظیر خاک علفزارها، چشمه های آب گرم، بیابان ها و حتی دهان دلفین ها جمع آوری کرده اند.

این محققان بر این باورند که کار آنها علاوه بر کمک به پیشرفت علم میکروبیولوژی برای علم بیوشیمی هم از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و دانشمندان به واسطه آن می توانند به ژن های جدیدی دست پیدا کنند.

منبع: engadget

ترجمه: آناهیتا عیوض خانی

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا