تبدیل برخی اسانس‌‌ آدامس‌ها به سم کبدی

حسین رستگار رئیس آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص آدامس‌های قاچاق بیان کرد: بخش عمده‌ای از آدامس ها وارداتی هستند که اغلب آن‌ها نیز به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند. 
 
وی درمورد اسانس‌های مصرفی در انواع آدامس‌ها گفت: اگر اسانس‌های طبیعی مانند زیره، گلاب و و … در آدامس‌ها استفاده شود مشکلی ایجاد نمی‌کند هر چند که مقدار آن باید درحد مجاز باشد. برخی اسانس‌های مصنوعی می‌تواند با ورود به کبد در بدن فرد به سم تبدیل شود و آسیب‌هایی را به بدن وی وارد کند این نوع از اسانس‌ها هم باید در حد مجاز مورد استفاده قرار گیرد و در فرمول محصول ذکر شود.
 
رستگار در مورد تخلفات انجام شده روی آدامس‌ها عنوان کرد: مشخصات ادعا شده روی این محصولات باید با ماهیت آدامس‌ها تطبیق داشته باشد. 
 
وی راجع به فواید آدامس  اظهار کرد: مصرف آدامس‌هایی که طبق روز صحیح تولید می‌شوند می‌تواند به تقویت عضلات چانه، برطرف کردن بوی بد دهان و منظم شدن عملکرد سیستم گوارشی کمک کند. 
No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا