کاهش علائم میگرن با رژیم غذایی سرشار از فولیک اسید

به گزارش باشگاه خبرنگاران، در مطالعه جدید پرفسور Lane Goriffith و همکارانش از دانشگاه QUT در استرالیا، 141 خانم که از میگرن رنج می‌برند را مورد بررسی قرار دارند.
 
در میگرن براساس ماهیت آن نشانه هشدار دهنده‌ای مانند تغییرات در حافظه، پریشانی، ترس، تغییر در بینایی و صحبت کردن، مشکلات شنوایی، ضعف، رخوت بخشَ‌هایی از بدن، بی حسی و سرگیجه قبل از میگرن ظاهر می‌شود.
 
این مطالعه شامل تحلیل رژیم غذایی سرشار از folate و تغییرات در نشانه‌های میگرن می‌باشد.
 
محققان دریافتند که دفعات میگرن در افرادی که رژیم غذایی حاوی folate را دنبال می‌کنند کاهش می‌یابد.
 
 پروفسور Goriffith افزود: ما می‌توانستیم از طریق تحقیق درباره خانم‌های مبتلا به میگرن مشاهده کنیم که فولیک اسید مصرفی با دفعات بروز میگرن مرتبط است.
ما همچنین نشان دادیم که جهش ژن MTHFR می‌تواند این اثر را تغییر دهد. این مطالعه در سر درد Headache گزارش شده است.
 
فولیک اسید به طور گسترده‌ای برای سودمندی  در سلامت شناخته می‌شود.
 
فولیک اسید برای رشد مناسب بافت‌های بدن و عملکرد سلولها مورد نیاز است و از کم خونی (آنمی) جلوگیری می‌کند.
 
کمبود folate می‌تواند شخص را در معرض خطر زخم معده، سفیدی مو، اسهال، زخم دهان، تورم زبان و رشد کم قرار دهد.
 
کمبود folate در خانم‌های باردار با نقص مادر زادی مرتبط است (شکاف لب در نوزادان)
 
دریافت مقدار مناسب folate هنگامیکه نوزاد در رحم مادر است می‌تواند از کودکان علیه اوتیسم و سرطان محافظت کند.
 
منابع طبیعی فولات (folate) شامل حبوبات، مرکبات و سبزیجات دارای برگ‌هایی با رنگ تیره می‌باشد.
 
منبع:www.ibtimes.co.in
 
No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا