چای سبز، تومورهای سرطانی را نابود می کند

این مولکول های ضد سرطانی با نام «کاتچین» (از خانواده فلاونوئیدها) یک سوم وزن برگ چای را تشکیل می دهند.

آنان می گویند: کاتچین ها یک ویژگی خاص دارند و آن قابلیت حمله به تعداد زیادی از فرآیندهایی است که در پیشرفت سلول های سرطانی به کار گرفته می شوند. کاتچین بیشتر از هر ماده حاوی «EGCG» (اپگالوکاتچین گالت) است. این ماده توانایی نابود کردن تومورها از هر نوعی که باشند را دارد.

به گفته آنان، زمانی که سلول های سرطانی برای تشکیل یک تومور کوچک رشد می کنند، به موازات رشد آنها، باید تغذیه شبکه عروق خونی کند شود تا بتوانند تکثیر کنند.

محققان می گویند: این همان مرحله ای است که آنژیوژن نامیده می شود.«EGCG» جلوی «آنژیوژن» را می گیرد، یعنی تشکیل یک شبکه خونی ضروری برای تشکیل و رشد هر نوع توموری را متوقف می کند.

منبع:جام جم آنلاین

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا