کنترل ضربان قلب و تنفس با حسگر خوردنی

 به گزارش ایرنا از ساینس، اندازه گیری ضربان قلب و تنفس بیمار معمولا با استفاده از حسگرهایی صورت می گیرد که مستقیما به پوست متصل می شوند.محققان دانشگاه MIT موفق به توسعه یک حسگر خوردنی شده اند که با استفاده از خصوصیات امواج صوتی ضبط شده از بخش های مختلف دستگاه گوارش، تعداد ضربان قلب و تنفس با دقت خوبی قابل اندازه گیری است.

این دستگاه شامل یک میکروفون بسیار کوچک حساس است که در یک کپسول سیلیکونی قرار می گیرد و به راحتی بلعیده می شود. این قرص سیلیکونی همچنین شامل پردازشگرهای الکترونیکی است که از میان تمام امواج صوتی موجود در دستگاه گوارش، امواج حاصل از قلب و سیستم تنفسی را مجزا می کند و از طریق سیگنال های بی سیم، به یک گیرنده خارجی در فاصله حداکثر سه متری ارسال می کند.
نظارت بر عملکرد قلب و سیستم تنفس بیماران قلبی و ریوی، از مهمترین کاربردهای این قرص سیلیکونی است.
چندی پیش محققان موفق به ساخت یک قرص مجهز به دوربین خوردنی شدند که می تواند یک ویدئو با کیفیت HD از داخل بدن به گیرنده خارجی بفرستد. این محصول موفق به دریافت تاییدیه از سازمان غذا و داروی آمریکا شد. نتایج این تحقیقات در نشریه PLOS One منتشر شده است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا