نانو جاذب فلزات غذای کودک در تبریز ساخته شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، دکتر ابراهیم قربانی کلهر در این باره گفت: بر اساس نتایج مثبت حاصل شده از تحقیقات به عمل آمده این نانوجاذب برای ردیابی و اندازه گیری فلزات سنگین در صنایع مختلف نظیر صنایع غذایی و صنعت نفت قابل کاربرد دارد. 

وی بیان کرد: کاهش قیمت بررسی نمونه های غذایی، کاهش آلودگی ناشی از مصرف نکردن حجم بالای حلال های سمی و ظرفیت جذب بالای نانوکامپوزیت سنتز شده، از مهمترین موارد استفاده از این نانوجاذب است و سادگی ساخت، سرعت بالا و میزان مصرف کم نانوجاذب های به کار رفته از دیگر مزیت های این ماده است. 

وی افزود: مقاله ISI در این خصوص با عنوان اندازه گیری مقادیر ناچیز فلزات سنگین در نمونه های غذایی کودک به چاپ رسیده است. 

قربانی کلهر هدف این تحقیق را پیدا کردن راه هایی برای جداسازی و اندازه گیری آسان و سریع فلزات سنگین در مواد غذایی و نمونه های محیطی اعلام کرد و افزود: به کمک این ماده شیمیایی می توان بررسی و حذف آسیب های شیمیایی ناشی از مواجهه با فلزات را انجام داد. 

وی یادآوری کرد: این طرح به کمک دکترعلی اکبراصغری نژاد و دکترمحمد بهبهانی انجام شده و نتایج آن در مجله Canadian Journal of Chemistry جلد 93، شماره پنج ، سال 2015 ،(صفحات 518 تا 525) به چاپ رسیده و در سایت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری به عنوان یکی از مقالات برتر اردیبهشت ماه درج شده است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا